AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 23 έως 27/4


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 23 έως και τη Δευτέρα 27 Απριλίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Amore Mio". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι (Home)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Amore Mio" είναι μια κομεντί ελληνικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.




Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας. Πρωταγωνιστούν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κ.ά.

Διάρκεια: 95 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.





Η υπόθεση της ταινίας:

Μια φιλική εξωγήινη φυλή, οι Μόοβ, καταφθάνει στη Γη και αποφασίζει να τη χρησιμοποιεί ως κρησφύγετο από τον θανάσιμο εχθρό της. Όταν ένας ταπεινός εξωγήινος, ο Οχ, κατά λάθος αποκαλύπτει στους εχθρούς τα ίχνη του, τότε αναγκάζεται να διαφύγει με μια μικρή, την Τιπ, που με την καπατσοσύνη της απόφευγε την αιχμαλωσία. 

Οι δύο τους γίνονται ένα απίθανο δίδυμο και, προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη τους, ξεκινούν μια κωμική περιπέτεια ανά τον κόσμο, στην οποία ο εξωγήινος ήρωας μας μαθαίνει την πραγματική αξία του να είσαι άνθρωπος.


Σκηνοθεσία: Tim Johnson. Πρωταγωνιστούν:  κ.ά.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Γκίργκις, Φοίβος Ρίμενας, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Κανέλλος, Άντρια Ράπτη, Αποστόλης Ψυχράμης, Θοδωρής Σμέρος.

Διάρκεια: 94'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.