AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιουλ 2013

Διαμαρτυρία για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Πλάτανο

 

Την έντονη διαμαρτυρία τους για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Ρεματέικα Πλατάνου εκφράζουν οκτώ Επιτροπές Αγώνα Πολιτών από ισάριθμα χωριά της Σάμου.
Οι κάτοικοι των χωριών εκθέτουν το πρόβλημα και ζητούν τη συμπαράσταση ολόκληρου του σαμιακού λαού:

"Αγαπητοί συμπολίτες,
 
Σαν μην έφτανε η καθημερινή υποβάθμιση στην οποία έχουμε υποβληθεί ως πειραματόζωα στους τομείς: της υγείας της παιδείας της εργασίας μας έρχεται και η υποβάθμιση της περιοχής μας με τη δημιουργία ακόμη ενός "πάρκου κεραιών" ακριβώς απέναντι μας, σε μια περιοχή "φυσικού κάλλους".
 
Οι πολυεθνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με σύμμαχο μερικούς πολιτικούς και συμπολίτες μας, που δεν σκέφτονται το κοινωνικό καλό,αλλά μονάχα το προσωπικό τους κέρδος, κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για την τοποθέτηση των κεραιών στη θέση Ρεματέικα Πλατάνου.

Ένα σημείο ακριβώς πάνω από τα κεφάλια μας, δίπλα από τα κτήματα μας και της αγροικίες μας.

Με παλαιότερη κινητοποίηση μας δεν κατάφεραν να τοποθετήσουν τις κεραίες δυο φορές,γιατί βρήκαν ένα κύμα ενωμένων πολιτών απέναντι τους.

Τώρα αφού διαμόρφωσαν το νομικό πλαίσιο και πήραν τις σχετικές αδειοδοτήσεις "άνωθεν" χωρίς τη δικιά μας γνώμη, είναι έτοιμη για τη τοποθέτηση.
 
Γι' αυτούς είμαστε ανύπαρκτοι αν και είμαστε οι πελάτες τους.Δεν σέβονται τη ζωή μας,τα δικαιώματα μας. Μας θεωρούν μια ακόμη βραχονησίδα που μπορεί να τη χρησιμοποιήσουν για την εκπομπή σήματος έως τις άκρες του Αιγαίου.
 
Ήρθε η ώρα να ακουστεί και η δικιά μας γνώμη.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΜΑΤΕΪΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ "ΠΑΡΚΑ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.
 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΜΙΑΚΟ ΛΑΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

Επιτροπές Αγώνα Πολιτών Μαραθοκάμπου, Κουμέικων, Πλατάνου, Αγίων Θεοδώρων, Σκουρέικων, Νεοχωρίου, Κοντέικων και Όρμου Μαραθοκάμπου".