AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Απρ 2013

Προς αλλαγή τα δρομολόγια του «Νήσος Μύκονος» - πλήγμα για το Βαθύ


Μόλις ένα δρομολόγιο από και προς Βαθύ Σάμου προβλέπει για το φετινό καλοκαίρι το πρόγραμμα δρομολογίων που προτείνει με επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου η «Hellenic Seaways» («HSW») σχετικά με το «Νήσος Μύκονος». Ζητά να τροποποιηθούν τα δρομολόγια του πλοίου κατά τη θερινή περίοδο, και συγκεκριμένα από 14 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου, διάστημα στο οποίο η εταιρεία επιθυμεί να εκτελεί 5 δρομολόγια προς Καρλόβασι εβδομαδιαίως.

Τελείως διαφορετικό ήταν, πάντως, το αρχικό πλάνο της εταιρείας για το "Νήσος Μύκονος" για το φετινό καλοκαίρι. Όπως είχε δημοσιεύσει και το MY SAMOS BLOG, είχαν προγραμματιστεί και ανακοινωθεί μάλιστα από 4 έως και 5 αφίξεις του πλοίου κάθε εβδομάδα τόσο στο Καρλόβασι, όσο και στο  Βαθύ, με αντίστοιχες αναχωρήσεις του.

Τώρα, η "HSW" κάνει στροφή 180 μοιρών και ουσιαστικά αποκλείει την πόλη της Σάμου από τα φετινά της δρομολόγια. Επικαλείται, μάλιστα, "τη σύμφωνη (!) γνώμη των τοπικών φορέων" των προορισμών που εξυπηρετεί μέσω Πειραιά (Σύρος-Μύκονος-Εύδηλος-Καρλόβασι-Βαθύ Σάμου) και προτείνει τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες αναχωρήσεων-αφίξεων.


Κάντε κλικ στο πρόγραμμα για μεγέθυνση


Σε κάθε περίπτωση, απομένει η υπουργική έγκριση του αιτήματος της εταιρείας, τόσο για την οριστική αποδοχή δρομολόγησης του «Νήσος Μύκονος», όσο και ως προς τα συγκεκριμένα δρομολόγια ανά ημέρα και ώρα.